Sivina tuottaa lastenhoitopalveluita niin kunnille, yrityksille kuin myös yksityisasiakkaille. Olemme luotettava yhteistyökumppani, mistä todisteena yli 10 vuoden kokemus lastenhoidosta. Tuotamme palveluitamme asiakkaidemme tarpeen mukaan – joustavasti, luotettavasti ja iloisella mielellä.

Tilapäinen lastenhoito kunnille

Sivina on rekisteröity yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja, jolla on yhteistyösopimus useiden kuntien ja kaupunkien kanssa. Tuotamme lapsiperheiden kotipalveluita esimerkiksi perheen kriisitilanteissa ja sairastapauksissa. Tilapäinen kotipalvelu on käytettävissä palveluseteleillä tai maksusitoumuksella, mikäli asuinkunnalla on sopimus meidän kanssamme.

Onko sinulla palveluseteli tai maksusitoumus?

Jos olet saanut asuinkunnaltasi palvelusetelin yksityisten lastenhoitopalveluiden käyttöön, veloitamme sinulta ainoastaan palvelun omavastuuosuuden. Maksusitoumusasiakkaita veloitamme palvelun kokonaisuudessaan kunnalta.

Tarvitsemasi palvelun voit tilata meiltä ottamalla yhteyttä Sivina Lastenhoitoon joko sähköpostitse, soittamalla tai lähettämällä yhteydenottopyynnön nettisivujemme Yhteystiedot-välilehdeltä. Palvelusetelin tai maksusitoumuksen voi lähettää meille sen jälkeen postitse (Sivina lastenhoito, Vitikka 4, 02630 Espoo), sähköisessä muodossa (lastenhoito@sivina.fi) tai ilmoittamalla meille palvelusetelin numerosarjan.

Sairaan lapsen hoito henkilöstöetuna yrityksille

Tarjoamme yrityksille valtakunnallisesti sairaan lapsen hoitoa työntekijän lapsen sairastuessa. Palvelu on työssäkäyvälle vanhemmalle veroton henkilöstöetu, jonka työnantaja voi vähentää normaalina kuluna. Haluamme olla helpottamassa lapsen sairastamisen tuomaa lisäkuormaa tuottamalla lämminhenkistä lastenhoitopalvelua.

Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Lahdessa.

Joustavaa, nopeaa ja luotettavaa palvelua yrityssopimuksella

Kun yritykselläsi on kanssamme palvelusopimus, voi tilauksen hoitopalvelusta tehdä helposti puhelimitse asiakaspalveluumme, sähköpostitse tai Sivinan kotisivujen kautta. Palvelun tilaaminen vaatii työntekijältä yleensä esimiehen suostumuksen.

Sivinan sairaan lapsen hoitopalvelua käyttävät jo monet tunnetut suomalaiset yritykset. Pienten lasten vanhemmille palvelu on arvokas ja tärkeä tuki työnantajalta perhe-elämän ja työn vaatimusten yhteensovittamisessa kiireisessä arjessa.

Kaikki lastenhoitajamme ovat koulutettuja lastenhoidon ammattilaisia tai lastenhoitotyötä tehneitä alan opiskelijoita. Tarkastamme kaikkien työntekijöiden suositukset ja taustat huolellisesti rikosrekisterilain 6 § :n 2. momentin edellyttämää rikosrekisteriotetta myöten.

Yksi sopimus, yksi lasku

Kun teet sopimuksen sairaan lapsen hoitopalvelusta koko henkilöstöllesi, on kulujen hallinta ja  seuranta helppoa. Saat meiltä lastenhoitopalveluiden käytöstä aina vain yhden laskun – tai halutessasi eri yksikköjen ja toimipisteiden tilaukset omilla laskuilla.

Lastenhoito yksityisille asiakkaille

Tarjoamme lastenhoitoa myös yksityisille asiakkaille hinnastomme mukaisesti. Kysy tästä lisää Reetta Kuivaselta!

Lastenhoito

Sivina Lastenhoito
Vitikka 4, 02630 Espoo
Reetta Kuivanen, 044 722 5315
lastenhoito@sivina.fi

Tilapäinen lastenhoito, sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoitopalvelu yrityksille

Sivinan yrityspalveluista merkittävin on sairaan lapsen hoitopalvelu yrityksille. Tekemällä Sivinan kanssa sopimuksen sairaan lapsen hoidosta yrityksen työntekijällä on mahdollisuus saada lastenhoitaja kotiin, kun oma lapsi sairastuu ja työt painavat päälle. Palvelu on yritykselle normaali kulu ja työntekijälle veroton etu. Sivinalla on lastenhoitopalvelussaan päivystys ja joustavan järjestelmän myötä lastenhoitajan saa paikalle nopeastikin.

Sivinan vahvuuksina yrityspalveluissa ovat toiminnan laadukkuus ja maantieteellinen kattavuus. Yhdellä sopimuksella yritys voi hankkia palvelut koko valtakuntaan.

Maantieteellisestä kattavuudesta on hyötyä järjestettäessä arpajaisia tai annettaessa asiakkaille lahjakortteja. Palveluina yleensä on kotisiivous ja ikkunanpesut. Isot yritykset voivat neuvotella Sivinan kanssa yrityssopimuksen, jolloin yritys ottaa Sivinan yhteistyökumppanikseen intra-sivuille ja työntekijät saavat tehtyä oman kotisiivoussopimuksen alennettuun hintaan.