Jätä kotisiivous ammattilaiselle!

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja jo vuodesta 1998 lähtien vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan – joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia, joilla on asenne kohdallaan ja ensiluokkaiset työvälineet. Kerro meille, mitä haluat – me toteutamme toiveesi siististä ja puhtaasta kodista.

Lähellä kotiasiOta yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen ja sovi aika maksuttomaan arviointikäyntiin. Toimipisteemme löydät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Siivoussopimus – joustavasti perheesi ehdoilla

Helpota arkeasi ja tee kanssamme siivoussopimus kodin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Voit myös tilata kertasiivouksen tai ikkunoiden pesun.

Kun teet kanssamme siivoussopimuksen, sovimme tarkasti tehtävät siivoustyöt ja määrittelemme siivoukselle kiinteän hinnan.  Annamme siivouksesta kokonaishinnan, joka sisältää kaiken: siivoustyön, siivousvälineet ja -aineet, matkakustannukset ja alv:n.

Mikäli haluat siivouksen tiettyyn kellonaikaan, on tuntihintamme hieman korkeampi.

Viikkosiivousohjelma

Voit valita kodin normaalin ylläpitosiivouksen yhden, kahden tai neljän viikon välein.

Viikkosiivouksessa siivoamme sopimuksen mukaisesti kaikki kodin kuivat tilat, keittiön, ruokailutilan, olohuoneen, makuuhuoneet, wc:t sekä sauna- ja suihkutilat. Voit sopia tarpeidesi mukaan erikseen muistakin toimenpiteistä, kuten esim. ikkunoiden pesusta. Voit myös halutessasi muuttaa siivousta kolme arkipäivää ennen sovittua ajankohtaa sekä keskeyttää siivouksen kesäloman ajaksi.

Asiakaskohtainen siivousohjelma

Useimmat asiakkaamme valitsevat viikkosiivousohjelman, jota voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti. Teemme asiakkaillemme myös täysin yksilöllisiä siivousohjelmia heidän tarpeensa mukaan.

Laatutakuu

Toimintamallimme takaa, että saat kodin siistiksi ja puhtaaksi aina sovittuna ajankohtana. Mikäli siivousjälki ei vastaa sovittua, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat mahdollisimman pikaisesti uudelleen veloituksetta. Sivinalla on luotettavat ja osaavat työntekijät, joiden taustat on tarkkaan selvitetty. Voit siis huoletta jättää kotisi vastuullemme. Vahinkojen varalta Sivinalla on asianmukainen kattava vastuuvakuutus.

Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti. Sivinan toimintamalli on joustava. Pystymme hyvään toimitusvarmuuteen yllättävissä sairaustapauksissakin.

Lue lisää Sivinan laatujärjestelmästä

Ammattilaisen työvälineet

Sivina on kotisiivouksen huippuammattilainen, joka käyttää omia ammattilaisen työvälineitä. Tuomme mukanamme tehokkaan imurin, pölypussit, puhtaat mopit ja mikrokuituliinat, suihkepullot ja erilaisiin pintoihin tarkoitetut puhdistusaineet. Kun teet kanssamme siivoussopimuksen, me huolehdimme kotisi siivouksesta kokonaisvaltaisesti ja aina sovitusti.