Luotettava kumppani kodin kiireiseen arkeen

Sivina on vuonna 1997 perustettu suomalainen kotisiivouksen ja kodinhoidon huippuammattilainen, jolla on 11 toimipistettä ja liki 170 työntekijää Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi meillä on Ruotsin Tukholmassa kaksi toimipistettä ja työntekijöitä noin kaksikymmentä. Sopimusasiakkainamme on yli 3000 perhettä, yritystä ja kuntaa. Palvelemme heitä vankalla ammattitaidolla, asiakaslähtöisesti, joustavasti – ja aina sovitusti.

Laadukkaita ja monipuolisia palveluita valtakunnallisesti

Toimimme paikallisesti lähellä asiakaskuntaamme, sillä uskomme hyvän, nopean ja paikallisen asiakaspalvelun olevan avain hyvän asiakassuhteen ylläpitoon­ – tästä todisteena esimerkiksi asiakkaidemme yli 90 % suositteluprosentti vuoden 2016 asiakastyytyväisyyskyselyssä.

Tärkeimpiä liiketoimintaamme ohjaavia perusarvoja ovat paikallisuuden lisäksi luotettavuus, asiakaslähtöisyys sekä halu kehittyä. Meille tärkeää on myös Sivinan yhteiskunnallinen vastuu; olemme ylpeitä työllistävästä vaikutuksestamme ja vastuullisesta toiminnastamme.

Asiakastyytyväisyystutkimustemme perusteella ammattitaitoomme ja palvelumme laatuun ollaan erittäin tyytyväisiä. Missiomme onkin tarjota maailmanluokan palveluita valtakunnallisesti sekä helpottaa ja parantaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää.

Jatkuva osaamisen ja palveluiden kehittäminen strategian ytimessä

Olemme kasvaneet pienestä ja paikallisesta espoolaisesta kotisiivouspalveluja tarjoavasta yrityksestä menestyväksi, paikallisesti toimivaksi, valtakunnalliseksi kotipalveluketjuksi. Sivina on laajentunut viime vuosien aikana yrityskaupoilla, kuten liiketoimintakaupoilla SOL Kotipalveluiden ja Kotipalvelu Klassikon kanssa.

Lähivuosien tavoitteenamme on kasvaa entisestään sekä kotisiivouksessa että kodinhoidossa Suomessa ja laajentaa liiketoimintaamme Ruotsissa. Lisäksi tavoittelemme vieläkin parempaa asiakastyytyväisyyttä, laajempaa palveluvalikoimaa ja pyrimme vähentämään liikenteestä koituvia päästöjä.

Jos yrityksesi etsii uutta omistajaa esimerkiksi eläköitymisen takia, ota yhteyttä. Sivina on vakavarainen, kotisiivoukseen ja kodinhoitoon jo 20 vuoden ajan keskittynyt yritys. Sivina on saanut taloudellisten lukujensa perusteella mm. Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin 2014 ja Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vuodesta 2009 alkaen.