Tule Sivinaan töihin!

Sivina on laadukasta kotisiivousta, lastenhoitoa ja seniorihoivaa tarjoava suomalainen yritys, jonka toiminta on voimakkaassa kasvussa. Etsimme jatkuvasti uusia kodinhoidon ja kotipalvelun ammattilaisia joukkoomme eri puolille Suomea.

Jos olet luotettava ja vastuuntuntoinen, erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva ja itsenäisestä työskentelystä kiinnostunut yli 18-vuotias työnhakija, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme sinulle vakituista päivätyötä menestyvässä vakavaraisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi huippuammattilaiseksi.

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia

Tarjoamme vakituista ja vastuullista työtä suomalaisissa kodeissa, satunnaista keikkatyötä, joustavat työajat, kivat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan.

Sivinassa saat myös hyvän perehdytyksen työhösi, ammattilaisen työvälineet käyttöösi ja mahdollisuuden palkitsevaan uraputkeen. Tavoitteenamme on, että kaikki työntekijämme sitoutuvat työhönsä ja viihtyvät palkkalistoillamme pitkään. Me haluamme olla myös työnantajana paras suomalainen kotipalveluita yritys. Sen vuoksi koulutamme kaikkia työntekijöitämme harjoittelijoista esimiehiin säännöllisesti.

Kotisiivousta arkisin klo 8–17 yhdessä työparin kanssa

Kotien siivoaminen on meidän juttumme! Jos haluat kehittyä kotisiivouksen huippuammattilaiseksi, olet tervetullut joukkoomme. Myös oppisopimuksella tai palkkatuella.

Sivinassa kotisiivousta tehdään aina arkipäivisin, tietyllä toimialueella ja tutun työparin kanssa. Työnteko yhdessä työkaverin kanssa on tehokkaampaa ja mukavampaa. Paikallisuus taas takaa lyhyet työmatkat eri kohteiden välillä.

Sivina Kotisiivous tarjoaa työharjoittelupaikkoja alan opiskelijoille sekä mahdollisuuden päästä oppisopimuskoulutukseen tai töihin palkkatuella.

Siivouspalveluiden työnhakulomake

Lastenhoitoa perheissä säännöllisesti tai keikkatyönä

Lastenhoitotiimimme hakee kokeneita hoitajia. Tarjoamme erilaisia vastuullisia työtehtäviä lapsirakkaille ja luotettaville hoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Voit ottaa tilapäisiä lastenhoitotöitä vastaan omien aikataulujesi mukaisesti. Työskentelytapamme mahdollistaa ns. omat perheesi, joiden luona käyt sovitusti huolehtimassa tutuista hoitolapsistasi.

Me edellytämme lastenhoitajiltamme

  • 18-vuoden ikää
  • kokemusta lastenhoitotyöstä, mielellään myös alan koulutusta
  • voimassaolevaa rikosrekisterilain 6.2 §:n mukaista rikosrekisteriotetta
  • rehellisyyttä, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta

Toivomme myös, että voit ottaa vastaan toimeksiantoja nopeallakin varoitusajalla, nautit aidosti lasten kanssa työskentelemisestä ja olet luonteeltasi iloinen ja oma-aloitteinen. Plussiksi katsomme myös hyvät ensiapu- ja ruoanlaittotaidot sekä hygieniapassin.

Lastenhoidon ja hoivapalveluiden työnhakulomake