Sivina Vaasa

Sivina Vaasa palvelee vaasalaisia koteja luotettavasti monipuolisella palveluvalikoimallaan. Kotisiivouksen lisäksi meiltä on mahdollista tilata kodinhoitoa (mm. vaatehuoltoa), sekä avustuspalveluita (mm. asiointiapu, ulkoilu, ruuan valmistaminen). Olemme useiden vuosien kokemuksella joustava ja luotettava kumppani arkea helpottavissa palveluissa. Soita siis Vaasan palveluvastaavalle ja kysy lisätietoja. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia myös valtakunnallisesti.

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys

 

Kotisiivous, Kodinhoito Vaasa

Kaija-Riitta Kangasniemi, 040 5152 775
vaasa@sivina.fi

Vaasa, Mustasaari

 

 

Kotisiivous Vaasa – Kodinhoito Vaasa

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.