Sivina Tuusula

Sivina Tuusula hoitaa kotiasi toivomuksiesi mukaan. Kotisiivouksien ja ikkunanpesujen lisäksi meiltä on mahdollista tilata muun muassa pyykkihuoltoa, asiointiapua, ulkoilua ja paljon muuta. Kysy lisää Tuusulan palveluvastaavalta. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia myös valtakunnallisesti.

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys

Kotisiivous ja kodinhoito Tuusula

Jenny Leppänen
040 520 5604
tuusula@sivina.fi

Kerava, Pornainen, Hyvinkää, Järvenpää

 

 

Kotisiivous Tuusula – Kodinhoito Tuusula

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.