Sivina Turku

Saramäentie 44, 20300 Turku

Sivina Turku

Sivina Turku on tarjonnut asiakkailleen kotisiivousta ja kodinhoitoa jo vuodesta 2004. Kodinhoidon puolelta saa monipuolisesti myös avustuspalveluita (esim. kaupassa käynti, ulkoilu, lääkäriin saattaminen) ja hoivapalveluita (esim. suihkutus, avustaminen puhtaudessa, ruuan valmistaminen). Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys


Kotisiivous,  Turku

Saramäentie 44 A, 20300 Turku

Kaisa Hämäläinen, 050 306 8095
turku@sivina.fi

Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Rusko, Masku, Nousiainen, Piikkiö, Paimio, Parainen


Kodinhoito, Jalkahoito,  Turku

Hanna Salomäki, 040 5101 771
turku.kotipalvelut@sivina.fi

Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Rusko, Masku, Nousiainen, Piikkiö, Paimio, Parainen

Kotisiivous Turku – Kodinhoito Turku

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.