Sivina Tampere

Nekalantie 28, 33100 Tampere

Sivina Tampere

Sivina Tampere on palvellut tamperelaisia jo vuodesta 2005. Palvelut ovat vuosien varrella monipuolistuneet kotisiivouksesta myös kodinhoitoon. Olemme luotettava ja joustava kumppani arkea helpottavissa palveluissa. Tampereen palveluvastaava auttaa sinua löytämään sinun tarpeisiisi sopivat laadukkaat ja joustavat kotipalvelut. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti.

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys.

Kotisiivous ja Kodinhoito Tampere

Nekalantie 28, 33100 Tampere

Anne Pekkanen, 050 306 8096
tampere@sivina.fi

Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Lempäälä

 

Kotisiivous Tampere – Kodinhoito Tampere

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.