Sivina Pori

Sivina Pori tarjoaa laadukkaan kotisiivouksen lisäksi myös kodinhoito- ja lastenhoitopalveluita. Useiden vuosien kokemuksella palveluvastaavamme osaa ehdottaa juuri sinun tarpeillesi sopivaa palvelupakettia. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti. Soita ja kysy lisää!

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys.

 

Kotisiivous, Kodinhoito, Lastenhoito Pori

Kaija-Riitta Kangasniemi, 040 5152 775
pori@sivina.fi

Kodinhoito Pori, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Kankaanpää, Kokemäki, Eura

 

Kotisiivous Pori – Kodinhoito Pori

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.