Sivina Oulu

Kenttätie 10, 90100 Oulu

Sivina Oulu

Sivina Oulu tarjoaa Oulun alueella kotisiivouksia, ikkunanpesuja ja avustuspalveluita vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Oulussa Sivinalla on pitkäaikaiset työntekijät ja asiakkaat, joten hyvä siivouksen laatu on taattu. Palveluvastaavamme vastaa mielellään tiedusteluihin ja auttaa teitä tilamaan arkea helpottavia palveluita meiltä. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti.

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys

 

Kotisiivous Oulu

Kenttätie 10, 90100 Oulu

Minna Varpainen, 050 330 2245
oulu@sivina.fi

Oulu, Haukipudas, Jääli, Kiiminki, Kempele, Liminka, Muhos, Oulunsalo

Kodinhoito

Kodinhoito Oulu

Kotisiivous Oulu – Kodinhoito Oulu

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.