Sivina Lahti

Mannerheiminkatu 3, 15100 Lahti

Sivina Lahti

Sivina Lahdesta voitte tilata monenlaisia palveluita helposti saman katon alta. Lahdessa Sivinalla on vankka ammattitaito niin siivous- kuin kodinhoitopuolella ja töitä tehdään joustavasti hyvällä mielellä.  Palveluvastaavamme arvioi mielellään teidän yksilölliset tarpeenne ja ehdottaa juuri teille sopivaa palvelupakettia. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys.

Kotisiivous, kodinhoito ja avustus Lahti

Mannerheiminkatu 3, 15100 Lahti

Anu Pulkkinen
050 5935825
lahti@sivina.fi

Lahti, Nastola, Hollola, Kärkölä, Hämeenkoski, Orimattila, Vääksy

 

 

 

Kotisiivous Lahti – Kodinhoito Lahti

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.