Sivina Jyväskylä

Tapionkatu 4 B 17, 40100 Jyväskylä

Sivina Jyväskylä

Sivina Jyväskylä tarjoaa jyväskyläläisille ja lähialueen asukkaille kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa. Palvelumme laajenee tarpeidesi mukaan. Kotisiivoukset tehdään meillä aina ammattimaisin välinein asiakkaan toiveita kuunnellen. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti. Kysy lisätietoja Hannalta!

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys

Kotisiivous, Kodinhoito, Kaupassakäyntiapu & Lastenhoito Jyväskylä

Tapionkatu 4 B 17, 40100 Jyväskylä

Hanna Leivonen, 050 541 7935
jyvaskyla@sivina.fi

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Palokka

Palvelusetelit

Tuotamme Jyväskylässä ja Laukaassa Lapsiperheiden kotipalvelua kunnille ostopalveluna. Palvelusetelillä ostettava kotipalvelu on käytännön apua, kuten lasten hoitoa ja kasvatusta sekä kodinhoitoon liittyviä asioita pääsääntöisesti perheen kanssa. Lastenhoitajamme  ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka tekevät työtä asiakkaan toiveita kuunnellen. Hanna vastaa mielellään myös palveluseteleiden käyttöön liittyviin kysymyksiin!

 

Kotisiivous Jyväskylä – Kodinhoito Jyväskylä

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.