Sivina Helsinki

Kotisiivous ja kodinhoito

Sivina Helsinki

Helsingissä Sivina tuottaa niin kotisiivous- kuin kodinhoitopalveluita. Kotisiivous siivoaa kotisi parityönä tehokkaasti ja joustavasti sovittuna ajankohtana. Kodinhoidon puolella kodinhoitaja hoitaa kotiasi huolella sinun toiveittesi mukaan. Myös räätälöidyt lisäpalvelut ovat mahdollisia (mm. vaatehuolto, kaupassakäyntiapu). Tarjoamme lisäksi läsnäolevia ja asiakasta kuuntelevia hoivapalveluita Helsingissä. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti.

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys

Kotisiivous Helsinki

Sivina Helsinki

Eskolantie 1, 00720 Helsinki

Merli Jermolajev, 050 430 0337
helsinki@sivina.fi

Kodinhoito Helsinki

Kodinhoito Helsinki
Hoiva Helsinki

Vitikka 4, 02630 Espoo

Ria Amper, 050 304 9684
ria.amper@sivina.fi

Kotiasiakaat Helsinki (alv 0% + alv24%) ja asiakkaat, joilla siivouspalvelu- tai veteraaniseteli.

Palvelusetelit

Helsingissä tuotamme lapsiperheiden kotipalvelua ja henkilökohtaista apua kaupungin palvelusetelillä, sekä kotisiivouksia siivousetelillä. Palvelusetelillä ostettava kotipalvelu on käytännön apua, kuten lasten hoitoa ja kasvatusta sekä kodinhoitoon liittyviä asioita pääsääntöisesti perheen kanssa. Henkilökohtaisen avun palvelukokonaisuudesta voi lukea enemmän täältä.

Ammattitaitoiset ja luotettavat kodinhoitajamme ja avustajamme kuuntelevat asiakkaidemme toiveita, ja räätälöimme myös ostopalvelut asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kysy lisää Rialta tai Merliltä!

 


Kotisiivous Helsinki – Kodinhoito Helsinki

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.