Sivina Hämeenlinna

Kasarmikatu 3, 13100 Hämeenlinna

Sivina Hämeenlinna

Sivina Hämeenlinna palvelee Hämeenlinnassa ja sen lähialueilla monenlaisia koteja. Kotisiivouksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kodinhoitoa, lastenhoitoa, sekä avustus- ja hoivapalveluita. Laaja palveluvalikoima Hämeenlinnassa takaa sen, että meiltä saa räätälöityjä palveluita hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti.

Olemme luotettava ja joustava kumppani arkea helpottavissa ja parantavissa kotipalveluissa. Hämeenlinnan palveluvastaava auttaa mielellään sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan palvelupaketin. Soita ja kysy lisää!

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys

Kotisiivous & Kodinhoito Hämeenlinna

Kaija-Riitta Kangasniemi, 040 515 2775
hameenlinna@sivina.fi

Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Renko, Turenki

Kodinhoito ja avustuspalvelut, hoivapalvelut ja kotisiivous

 

 

Kotisiivous Hämeenlinna – Kodinhoito Hämeenlinna

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.