Monen tahon yhteistyökumppani

Sivina on monen kunnan, kuten esimerkiksi Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani.  Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Yhteistyötahojamme ovat vanhuspalvelut, perhepalvelut, vammaispalvelut ja sosiaalipalvelut. Lisäksi monet järjestöt, esimerkiksi veteraanijärjestöt tilaavat Sivinalta säännöllisesti palveluja.

Palveluitamme ovat kotisiivous, raivaussiivous, kodinhoito, avustus ja hoivapalvelut. Lisäksi teemme perhepalveluille tilapäistä lastenhoitoa. Tuotamme palveluita palveluseteleillä, maksusitoumuksilla ja siivousseteleillä. Laskutuksessa käytämme esimerkiksi Parasta palvelua -menettelyä.

Erittäin tärkeätä on tuottaa palveluja myös suoraan vanhuksille ilman 24% arvonlisäveroa. Sivinalla on tehtynä ilmoitukset kuntiin, omavalvontasuunnitelma ja teemme palvelun alussa veloituksettoman arviokäynnin. Sopimuksen lisäksi teemme hoito- ja palvelusuunnitelman.

Sivinan liikevaihdosta yli 25 % on arvonlisäverotonta palvelua. Yli 3000 säännöllisestä asiakkaasta arvonlisäverottomia on yli 1000.