Kotihoito

avainlippu

Kotihoito

Sovi ilmainen kartoituskäynti!

Ota yhteyttä »

Kotihoitoa säännöllisesti ja tilapäisesti

Lue lisää »

Etsitkö osaavaa hoivapalvelua?

Katso paikalliset
yhteystiedot »

Kotihoito terveyden ja jaksamisen tukena

Oma koti on ihmiselle paras paikka olla ja elää. Palvelumme avulla ikäihminen voi asua omassa kodissaan turvallisesti mahdollisimman pitkään. Sivinan monipuoliset palvelut kattavat niin kotihoidon, kotisairaanhoidon kuin hoivapalvelutkin. Koulutetut lähi- ja sairaanhoitajamme ovat läsnä ja tukenasi, sillä meille tärkeää on välittävä, arvostava ja yksilöllinen hoiva kaikissa tilanteissa. 

Kotihoitoa myös palvelusetelillä

Kuntien ja kaupunkien maksusitoumuksella järjestettävät kotihoidon palvelut sujuvat Sivinalta vankalla kokemuksella, asiakasta kuunnellen. Jos olet saanut asuinkunnaltasi palvelusetelin tai muun maksusitoumuksen, ota meihin yhteyttä!

Lue lisää Sivinan kotihoidosta >>

Henkilökohtainen palvelu

Asioit aina oman yhteyshenkilösi kanssa. Hän huolehtii siitä, että sovitut työt tehdään ajallaan ja huolellisesti.

100% laatutakuu

Saat palvelullemme aina täyden laatutakuun. Mikäli palvelumme laatu ei vastaa sovittua, tulemme veloituksetta korjaamaan virheemme. Vahinkojen varalta Sivinalla on asianmukainen, kattava vastuuvakuutus.

Ei piilokuluja

Tarjouksemme sisältävät tarkan erittelyn, joten tiedät mistä maksat. Ei yllättäviä lisäkuluja tai tarvikeostoja!

Kotimainen yritys

Olemme suomalainen, Avainlippu-sertifioitu perheyritys. Tuotamme suomalaisia palveluita suomalaisiin koteihin.

Kokemuksia Sivinan palveluista

Sivina on ollut aivan ihana apu meille, jotka emme jaksa enää niin paljon.”

Mauri ja Leena
Hämeenlinna

Ihan aina ei ehdi yksin tekemään kaikkea. Sivinan ihmisiin olen voinut luottaa aivan kaikessa.”

Sanna (ja EETU)
Espoo

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Mitä kotihoito sisältää?

Esimerkki 1

80-vuotias Veikko asuu yksin rivitaloasunnossaan Espoossa. Tuemme Veikkoa päivittäin muun muassa pukeutumisessa, pesuissa, aterioiden valmistelussa ja lääkehoidossa. Lisäksi jaamme Veikon lääkkeet dosettiin ja avustamme peseytymisessä viikoittain. Veikko maksaa suurimman osan kotihoidosta kaupungin palvelusetelillä ja hänelle itselleen jää maksettavaksi omavastuuosuus.

Esimerkki 2

Anja on 93-vuotias Lahden kaupungin kotihoidon asiakas. Hän saa kaupungilta aamuisin hoitoa lyhyen käynnin ajan. Anja tilaa Sivinasta yksityisesti pidemmän käynnin kerran viikossa, sillä hän nauttii rauhallisista suihkuhetkistä. Suihkun jälkeen Sivinan lähihoitaja Kaisa laittaa Anjalle papiljotit päähän hänen toiveidensa mukaan. Lopuksi Kaisa ja Anja kahvittelevat hetken ja vaihtavat kuulumisia. Toisen kerran viikossa käymme Anjan kanssa kävellen lähikaupassa ostamassa mieluista ruokaa, ja samalla hän saa raitista ilmaa ja liikuntaa.