Asiakastiedote – koronavirus

 

Viime päivien aikana koronavirusepidemian (COVID-19-tauti) tilanne on muuttunut Suomessa ja tartuntatapauksia on tullut ilmi myös toiminta-alueellamme. Olemme jo ensimmäisten eurooppalaisten tartuntojen jälkeen käyneet työyhteisössä läpi hyvää käsihygieniaa ja siivousvälineiden huoltoa.

Seuraamme myös viranomaisten antamia ohjeita ja ohjeistamme työntekijöitämme toimimaan viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

 

Turvallisuus ennen kaikkea

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme hyvinvointi on meillä aina etusijalla, minkä vuoksi pyydämme asiakkaitamme ottamaan meihin yhteyttä pikaisesti ja matalalla kynnyksellä, mikäli

  1. Olet (tai perheenjäsenesi on) vieraillut riskialueella viimeisen kahden viikon aikana,
  2. Olet (tai perheenjäsenesi on) altistunut koronavirukselle viimeisen kahden viikon aikana tai
  3. Sinulla tai perheenjäsenelläsi on koronaviruksen oireita (yskä ja/tai kuume ja/tai hengenahdistus) tai todettu tartunta.

Näissä tapauksissa siirrämme siivouksen tapahtumaan aikaisintaan kahden viikon päähän, kun karanteeni on ohi ja asiakkaan koti on taas turvallinen.

Mikäli epäilet saaneesi koronavirustartunnan, ole yhteydessä oman alueesi julkiseen terveydenhuoltoon. Pysy kotona odottaen toimintaohjeita, mikäli terveydentilasi sen sallii, jotta et itse levitä mahdollista tautia.

 

Käsihygienia ja varautuminen Sivinassa

Toistaiseksi koronavirus ei ole vaatinut suuria muutoksia siivousmenetelmiin, joita noudatamme ympäri vuoden. Työntekijämme pesevät kädet aina saapuessa uuteen siivouskohteeseen ja lähtiessään sieltä, minkä lisäksi he käyttävät kertakäyttöhanskoja siivotessaan. Noudatamme myös aseptista siivousjärjestystä (puhtaasta likaiseen) ja pesemme siivousliinat 60 – 90 asteessa. Puhdistamme muun välinehuollon lisäksi siivousvälineemme desinfioivalla pesuaineella kohteiden välissä.

Halutessanne voimme siirtyä käyttämään asiakkaan omia siivousvälineitä (imuri, lattialasta) epidemia-ajaksi. Voimme myös räätälöidä palvelua tarpeenne mukaisesti.

Asiakaspalvelumme ja palveluvastaavamme palvelevat teitä tuttuun tapaan puhelimitse ja sähköpostitse.

 

Lämmin kiitos yhteistyöstä,

Sivina

 

Lisätietoja: