Helpota arjen rutiineja!

 

Pariskunta rentoutumassa, arki

 

Siivouspäivä voi näyttää myös tältä! Työ- ja koulupäivät ovat tarpeeksi uuvuttavia ilman kotitöitäkin. Sivina ahkeroi, jotta sinun kiireesi jäisivät kotioven ulkopuolelle. Puhtaaseen kotiin on kiva tulla pitkän päivän jälkeen.

Arkeasi helpottaaksemme tarjoamme -30% alennuksen kahden kuukauden siivouksista, kun tilaat säännöllisen kotisiivouksen puoleksi vuodeksi!

Sivinan viikkosiivous

Siivouksen jälkeen kotisi on roskaton, pölytön, tahraton sekä esineet ja tavarat ovat järjestyksessä paikoillaan – jotta sinun on mukavampi tulla kotiin! Säännöllinen kotisiivous voidaan toteuttaa yhden, kahden tai neljän viikon välein. Viikkosiivousohjelma räätälöidään aina sinun ja kotisi tarpeiden mukaan.

Mikäli kuva ei näy oikein, voit klikata sen auki toiseen välilehteen.

Tilaa säännöllinen kotisiivous ja vapauta oma aikasi parempaan tekemiseen.
Varaa siivous sinua lähimmästä Sivina-toimipisteestä, tehdään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi räätälöity viikkosiivousohjelma!


Laskurin hinnat ovat arvioita. Tarkat hintamme näet tästä: Kotisiivous hinnasto & Kodinhoidon hinnasto.

Varaa tästä!

Voit myös soittaa numeroon 029 000 1113 on arkisin klo 9–15.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

   

   

   

*Valitse itseäsi lähin toimipisteemme


*Viestisi

Tietosuojaseloste


 

Tarjous koskee uusia viikkosiivoussopimuksia, jotka solmitaan kampanja-aikana 10.8. – 16.10.2020. Sopimus on määräaikainen ja sen ensimmäinen irtisanomispäivä on kuusi kuukautta sopimuksen allekirjoituspäivästä. Sopimus jatkuu 6kk määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana.

Sopimuksessa määritellyn siivousohjelman ulkopuolisista lisätöistä veloitetaan normaalin hinnoittelumme mukaisesti.

Tarjous ei koske jo voimassaolevien sopimuksia, sopimusasiakkaille tehtäviä lisätöitä, kertasiivouksia tai muita kuin tarjouksessa määriteltyjä Sivinan tarjoamia palveluja.