Puhdas koti kolmessa tunnissa

Esittelysiivous on kolmen tunnin siivous, jonka perusteella teemme tarjouksen säännöllisestä kotisiivouksesta. Samalla voit itse arvioida siivouksemme laatua. Esittelysiivouksen tilaaminen ei velvoita sinua sopimuksen tekemiseen.

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja jo vuodesta 1998 lähtien. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan, joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti. Käytössämme on luontoystävällisiä, miedontuoksuisia pesuaineita.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia, joilla on asenne kohdallaan ja ensiluokkaiset työvälineet. Esittelysiivoukset tehdään joko parityönä tai yksin asiakkaan toiveista riippuen.

Muista myös hyödyntää 40% kotitalousvähennys, jolloin esittelysiivouksen lopulliseksi hinnaksi muodostuu vain 59,40€!

Kolmen tunnin esittelysiivous sisältää myös matka-ajan kohteeseen, joten tilatessasi esittelysiivouksen varmistathan valinneesi lähimmän toimipisteen! Mikäli kotinne vaatii suuremman siivouksen, saatte kolme ensimmäistä tuntia tarjoushinnallamme ja loput tunnit normaalilla hinnalla. Esittelysiivous ei koske ikkunanpesuja, eikä tarjous ole voimassa sesonkiaikaan (touko- ja joulukuu).

Tilaa esittelysiivous

Nimi *

Lähiosoite ja postitoimipaikka*

Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *

Lähin toimipisteesi *


Kampanjakoodi

Tietosuojaseloste