Kirkkaan puhtaat ikkunat

Ikkunanpesun avulla lisäät kotisi viihtyvyyttä huomattavasti. Kokenut ja ammattitaitoinen Sivinan henkilökunta pesee ikkunasi tehokkaasti ja laadukkaalla lopputuloksella.

Teemme ikkunanpesuja yli +5 asteen lämpötiloissa. Vesi- tai räntäsateella tai kovalla tuulella ikkunoita ei kannata pestä.

Ikkunanpesuissa työturvallisuus on tärkeä asia, mistä johtuen tikapuilta vaativat ikkunat onnistuvat vain toisen henkilön tukemana. Jos tilassa on sellaisia ikkunoita, joita emme pysty pesemään, pyrimme rajaamaan ne pois työkohteista jo ikkunanpesua sovittaessa tai viimeistään ennen kuin ikkunanpesu aloitetaan.
Ikkunanpesua kannattaa valmistella kotona niin, että raivaa ikkunoiden edustat vapaaksi, jolloin ikkunan pystyy vaivattomasti avaamaan ja ikkunanpesua tekemään.
Sälekaihtimien puhdistamisesta kannattaa sopia etukäteen. Ikkunoiden välissä oleville kaihtimille riittää yleensä pölyjen poistaminen pölyhuiskalla. Sisätiloissa ja erityisesti keittiössä kaihtimien puhdistus voi vaatia työläämpiä pyyhintöjä ja pesuja.

Tiesithän, että myös ikkunanpesusta saa kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennyksen jälkeen työmme tuntihinnaksi muodostuu vain 24,72€/h!

Tilaa ikkunanpesu

Nimi *

Lähiosoite ja postitoimipaikka*

Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *

Lähin toimipisteesi *