Kirkkaan puhtaat ikkunat kesäksi

Ikkunanpesun avulla lisäät kotisi viihtyvyyttä huomattavasti. Kokenut ja ammattitaitoinen Sivinan henkilökunta pesee ikkunasi tehokkaasti ja laadukkaalla lopputuloksella.

Teemme ikkunanpesuja yli +5 asteen lämpötiloissa. Vesi- tai räntäsateella tai kovalla tuulella ikkunoita ei kannata pestä.

Ikkunanpesuissa työturvallisuus on tärkeä asia. Sivina on kieltänyt työntekijöitään nousemasta yksin jakkaroille ja keittiötikkaille. Toisen henkilön tukemana peseminen on mahdollista. Jos tilassa on sellaisia ikkunoita, joita Sivina ei pysty pesemään, pyrimme rajaamaan ne pois työkohteista jo ikkunanpesua sovittaessa tai viimeistään ennen kuin ikkunanpesu aloitetaan.

Ikkunanpesua kannattaa valmistella niin, että raivaa ikkunoiden edustat vapaaksi, jotta ikkunan pystyy avaamaan ja ikkunanpesua tekemään.

Sälekaihtimien puhdistamisesta kannattaa sopia etukäteen. Ikkunoiden välissä oleville kaihtimille riittää yleensä pölyjen poistaminen pölyhuiskalla. Sisätiloissa ja erityisesti keittiössä kaihtimien puhdistus voi vaatia työläämpiä pyyhintöjä ja pesuja.

Tiesithän, että myös ikkunanpesusta saa kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennyksen jälkeen työmme tuntihinnaksi muodostuu vain 24,72€/h!

Tilaa ikkunanpesu

Nimi *

Lähiosoite ja postitoimipaikka*

Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *

Lähin toimipisteesi *