Tilapäinen lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Voit käyttää monipuolisia lastenhoitopalveluitamme myös palvelusetelillä tai maksusitoumuksella, mikäli asuinkunnallasi on sopimus kanssamme.

Kunta tukee esim. monikkoperheitä ja antaa lasten- ja kodinhoitoa perheen kriisitilanteissa ja sairastapauksissa. Kysy tarkemmin kuntasi sosiaalipalveluista.

Sivina on rekisteröity yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja, jolla on yhteistyösopimus useiden kuntien ja kaupunkien kanssa. Tarkistathan, että kuulumme oman kuntasi yksityisten palveluntuottajien rekisteriin.

Onko sinulla palveluseteli tai maksusitoumus?

Jos olet saanut asuinkunnaltasi palvelusetelin yksityisten lastenhoitopalveluiden käyttöön, veloitamme sinulta ainoastaan palvelun omavastuuosuuden. Maksusitoumusasiakkailta veloitamme palvelun kokonaisuudessaan kunnalta.

Tilaa tarvitsemasi palvelu meiltä ottamalla yhteyttä Sivina Lastenhoitoon ja lähettämällä palveluseteli tai maksusitoumus postitse osoitteeseen:

Sivina lastenhoito
Vitikka 4
02630 Espoo

Sairaan lapsen hoito henkilöstöetuna

Sairaan lapsen hoito Yrityksille tarjoamme valtakunnallisesti sairaan lapsen hoitoa niin, että tarvittaessa, kun työntekijän lapsi sairastaa, Sivinan lastenhoitaja tulee hoitamaan

Palvelu on työssäkäyvälle vanhemmalle veroton henkilöstöetu, yritykselle normaali vähennyskelpoinen kulu.

Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa ja Kuopiossa.

Joustavaa, nopeaa ja luotettavaa palvelua

Yrityssopimus. Kun yritykselläsi on kanssamme palvelusopimus, voi tilauksen hoitopalvelusta tehdä helposti puhelimitse asiakaspalveluumme, sähköpostitse tai Sivinan kotisivujen kautta. Palvelun tilaaminen vaatii yleensä esimiehen suostumuksen.

Sivinan sairaan lapsen hoitopalvelua käyttävät jo monet tunnetut suomalaiset yritykset ja heidän työntekijänsä. Pienten lasten vanhemmille palvelu on arvokas ja tärkeä tuki työnantajalta perhe-elämän ja työn vaatimusten yhteensovittamisessa kiireisessä arjessa.

Kaikki lastenhoitajamme ovat koulutettuja lastenhoidon ammattilaisia tai lastenhoitotyötä tehneitä alan opiskelijoita. Olemme tarkistaneet kaikkien työntekijöidemme suositukset ja taustat huolellisesti rikosrekisterilain 6 § :n 2. momentin edellyttämää rikosrekisteriotetta myöten.

Sairaan lapsen hoitopalvelua ei ole pakko käyttää lapsen sairastuessa, vaan se on vaihtoehto töistä poisjäämiselle ja sen seurauksena töiden kasaantumiselle, palaverien ja projektien siirtämiselle ja aikataulujen pettämiselle.

Yksi sopimus, yksi lasku

Kun teet sopimuksen sairaan lapsen hoitopalvelusta koko henkilöstöllesi, on kulujen hallinta ja  seuranta helppoa. Saat meiltä lastenhoitopalveluiden käytöstä aina vain yhden laskun – tai halutessasi eri yksikköjen ja toimipisteiden tilaukset omilla laskuilla.

 

Lastenhoito

Sivina Lastenhoito

Vitikka 4, 02630 Espoo

Arja Laurila, 044 722 5315
lastenhoito@sivina.fi

Tilapäinen lastenhoito, sairaan lapsen hoito