Sivina Vantaa

Leinikkitie 20 A, 01350 Vantaa

Sivina Vantaa

Sivina Vantaa palvelee asiakkaitaan monipuolisilla ja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöitävillä kotipalveluilla. Tiiviillä, tehokkaalla ja luotettavalla siivoustiimillä Sivina Vantaa hoitaa kotisiivoukset niin pienissä kuin suurissakin kodeissa. Kodinhoidon puolella on perinteisen kotisiivouksen ohella tarjolla myös hoiva- ja avustuspalveluita, kuten esimerkiksi ruuanlaittoa, kaupassakäyntiapua ja vaatehuoltoa. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti.

Mikäli haluat tiedustella lisää palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä Jenniin! Hän auttaa valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan palvelupaketin.

Sivina on laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava suomalainen perheyritys.

Kotisiivous Vantaa

Sivina Vantaa

Leinikkitie 20 A, 01350 Vantaa

Jenni Morottaja, 050 358 5150
vantaa@sivina.fi
Itä-Vantaa (Keskuspuistosta itään), Pohjois-Helsinki

 

 

Kodinhoito Vantaa

Kodinhoito Vantaa

Jenni Morottaja, 040 525 3808
vantaa@sivina.fi

Kodinhoito Vantaa
Palveluseteli- ja hoiva-asiakkaat. Helsinki, Vantaa

Kotisiivous Vantaa – Kodinhoito Vantaa

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Kotisiivous

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Lastenhoito

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Kotipalvelut

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähimpään Sivina toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kiireiseen arkeen ja kotisiivoukseen.